Alle forløb er individuelle, og selv personer med samme symptomer skal ofte behandles og testes på forskellig hvis.

Herunder ser du nogle af mine tidligere klienter og deres oplevelse.

Jeg kan desværre aldrig stille garanti for et resultat som for eksempel en graviditet - men jeg kan garantere at jeg vil give dig min faglige vurdering af hvad der skal til for at pånå det du ønsker. *

Caroline

Mit største ønske var at kunne blive gravid, og det lykkedes. Det må alt andet lige være den største gave fra forløbet. Derudover lærte jeg utroligt meget om mig selv under samtalen efter resultaterne af DNA og gentest kom.


Før forløb, kunne jeg være lidt bekymret for at det ikke virkede og hvor lang tid der måske ville gå. Man ærger sig, når man har gået og prøvet næsten 1 år inden og så tænker man bare hvor lang tid mon det vil tage...


.. Jeg formåede at blive gravid..


Tak Marlene - tak!


Jeg vil anbefale et forløb til alle jeg kender der kæmper med en ustabil cyklus og hvis de har tjekket at manden er ok.

Vanessa

Den største forandring for mig har været at jeg kender min krop bedre og kan mærke når der er noget galt eller når den har brug for noget.


Jeg fandt ud af ved kun at for lavet en DNA-test, den viser meget mere end det jeg regnede med.


Jeg vil anbefale et forløb til alle dem der går med ønsket om at blive gravid, men også dem som bare ønsker at for styr på sin cyklus.

Kan kun anbefale forløbet, Marlene er med hele vejen igennem og man føler sig trygt og sikkert.

Louise

Den største forandring er, at vi har fået vores kæmpe ønske opfyldt om at blive gravide helt naturligt. Gik fra at have en lang og uregelmæssig cyklus til en normal. Troede det var for godt til at være sandt ❤️


Jeg ønskede hjælp til, hvad jeg selv kunne gøre for at optimere min krop og få en normal cyklus. Med Marlene’s viden og hjælp fik vi rettet op på det med kosttilskud og kost. Der gik også nogle måneder fra vi startede til at jeg fik rettet op på ubalancen. Det har været det hele værd.


Noget af det mest fantastisk er den viden og forståelse jeg har fået omkring min egen krop og cyklus. Hvordan man igennem en helt naturlig tilgang med kosttilskud kan behandle årsagen bag symptomet, som gjorde jeg gik fra uregelmæssig til en regelmæssig cyklus. Det var en rar proces for mig.


Jeg var slet ikke i tvivl om, at et forløb hos Marlene var det helt rigtige for mig. Marlene’s tilgang med at køre et individuelt forløb, behandle årsagen bag symptomet på en helt naturlig måde igennem personlige tests, kosttilskud, kost og livsstil havde jeg ikke set før og jeg tænkte: “hende skal jeg bare snakke med.”


Jeg vil anbefale et forløb hos Marlene til alle kvinder som ønsker at hjælpe deres krop og cyklus i balance og ønsker hjælp til fertiliteten.


Jeg har følt mig 100% tryg i Marlenes hænder. Jeg vil ønske jeg havde mødt hende før. Hun har været en kæmpe støtte for mig, hvilket jeg er meget taknemlig for.


Det er tydeligt at mærke, at Marlene ikke ser sit arbejde for et arbejde, men oprigtig ønsker at hjælpe kvinder og par.


Bliver nødt til at slå et slag for den viden Marlene besidder og jeg har lært så meget om min egen krop og cyklus.


Kæmpe TAK til Marlene for al den hjælp til hvordan jeg kunne opnå en normal cyklus og så vi helt naturligt kunne få vores kæmpe ønske opfyldt om at blive gravide. Hvor er jeg glad for vi netop mødte dig. 🫶🏻

Stina

Jeg tog kontakt til Marlene, da jeg fra den ene dag til den anden fik så voldsomme menstruationssmerter, at jeg ikke kunne fungere i en normal hverdag.


Jeg søgte først hjælp hos min læge, der sagde, at "alle mine blodprøver var indenfor normalområdet", og ikke kunne hjælpe mig.


Heldigvis kunne Marlene udrede mine smerter, og jeg har følt mig i meget trygge hænder hele forløbet igennem, da Marlene er meget omsorgsfuld og har meget høj faglighed.


Min største AHA var, at mine smerter ikke have nogen indflydelse på min fertilitet


Jeg vil anbefale alle med hormonelle problemer at tage kontakt til Marlene.


Gabrielle

Den største forandring jeg har fået er en større forståelse for hvordan min krop hænger sammen, hvordan pcos påvirker mig og hvad jeg skal gøre for at få det bedre.


Min største udfordring var ufrivillig barnløshed og nu er jeg gravid.


Marlene har været en fantastisk sparringspartner og støtte. Hun er enormt empatisk og så fagligt dygtig at jeg altid har følt mig tryg.


Selvfølgelig har jeg også fået en masse viden om hvordan min pcos skal håndteres, men det der har betydet mest, har været Marlenes enorme støtte, særligt i en sundhedsfagligverden hvor løsningen på pcos ofte er vægttab eller p-piller - det er i hvert fald det jeg er blevet mødt med.


Tak fordi du hjalp mig med at forstå min krop bedre. Tak fordi du hjalp mig med at optimere min pcos og give de absolut bedste forudsætninger for at det kunne lykkedes at blive gravid, selvom det krævede lige lidt ekstra. Tak for snakkene og din støtte undervejs i mit forløb hos dig, jeg vil til en hver tid sende folk din vej - for du er så empatisk og så fagligt dygtig at man ikke kan være andet end i trygge hænder. Bare tak!


Helle

Den største forandring:

Jeg havde ikke fået menstruation efter fødsel to år tidligere, og jeg var ret plaget af stor træthed, uønsket hårvækst osv. Jeg havde fået konstateret pcos hos en gynækolog, som havde sat mig på metformin, som ingen virkning havde.


Der gik tre uger fra jeg begyndte på kosttilskudene, til jeg konstaterede ægløsning, og tre måneder senere stod jeg med en positiv graviditetstest


Jeg synes det er fantastisk hvor hurtigt det gik! Jeg mærkede en positiv ændring i mit energiniveau allerede efter første uge


Inden forløbet kunne jeg godt være lidt skeptisk for om det ville virke, og om det var pengene værd. Jeg blev ret hurtigt enig med mig selv om, at jeg ikke havde noget at miste ved at prøve, og alternativet (fertilitetsbehandling igen), på ingen måde var et ønskescenarie


Derfor vil jeg anbefale et forløb hos Marlene til ALLE, som har problemer med fertilitet.


Jeg har selv været igennem IVF, før jeg blev gravid med min ældste, og det var så opslidende og hårdt, at jeg er lykkelig for, at vi slap for det med andet barn


Takket være Marlenes ekspertise, sidder jeg i dag med min lille søn i armene. Jeg er så lykkelig for, at jeg stolede på min mavefornemmelse og bookede en afklarende samtale.

Line

Jeg startede forløb hos Marlene, da jeg har PCOS og døjede med nogle af de typiske symptomer som manglende cyklus, uren hud og hårtab.


Jeg ønskede at opnå graviditet naturligt, og selvom jeg tvivlede på, hvilken forskel kosttilskud kunne gøre, valgte jeg at give det et skud alligevel.


Det er jeg glad for, at jeg gjorde for efter et par måneder, havde jeg pludselig en cyklus med ægløsning, jeg dannede en masse nye hår og tabte færre samt fik pænere hud.


Selvom min cyklus blev fuldstændig optimeret, lykkedes det ikke at blive gravid naturligt, og da processen havde været lang, inden jeg startede hos Marlene, blev vi enige om, at jeg skulle kontakte en fertilitetsklinik.


Jeg blev gravid ved første inseminering og venter nu en lille pige. Jeg er sikker på, at det ikke var lykkedes i første forsøg, hvis ikke jeg havde opnået en cyklus med hjælp fra Marlene.


Derudover har kosttilskuddene hjulpet på andre problemområder, som jeg ikke havde forventet. Efter at have opnået en cyklus blev energiniveauet højere og mine tarmproblematikker blev væsentlig forbedret. Jeg kommer til at leve efter min plan for evigt for det har hjulpet på så mange plan.


Jeg vil anbefale alle med en form for hormonforstyrrelse vil have gavn af et forløb hos Marlene. Der laves en personlig plan ud fra de gener, man oplever, og hvad tests viser, at der kan hjælpe.


Jeg vil bare gerne sige tak for hjælpen og for støtten og troen på, at det nok skulle lykkes undervejs i forløbet. Jeg ville ikke have stået her og generelt haft det meget bedre i min krop, hvis det ikke var for dette forløb

Rikke

Den største forandring for mig, var at få en "normal" og nogenlunde reglmæssig menstraution. Jeg gik fra at have en cyklus på 99 dage til en normal cyklus på 28-32 dage.


Jeg startede med at få lavet en gen og dna test, som jeg ikke vidste helt hvad man kunne bruge den til. Til idag at forstå meningen med testene og Marlene løbende har har brugt den til at hjælpe mig med at få min cyklus igen.


Forløbet hos Marlene har givet mig en regelmæssig cyklus. Men også forståelse for at det ikke er min skyld, men der er noget man kan gøre ved at tage de rigtige kosttilskud. Det har givet mig håb for at det er muligt at blive gravid naturligt


Inden jeg startede ved Marlene var jeg lidt itvivl om, om hun egentlig kunne hjælpe mig, da jeg ikke har pcos. Jeg håbede det og besluttede mig for at give Marlene en chance. Det har jeg aldrig fortrudt, hun har været en stor hjælp og guide.


Jeg vil anbefalde Marlene til alle som har pcos, men også dem som ikke har. Dem som bare har en uregelmæssig menstraution og ønsker at få en regelmæssig. Hvis du er itivl om hun kan hjælpe dig, så kontakt hende, for så skal hun nok fortælle dig om hun kan hjælpe dig.


Jeg vil til slut sige tak til Marlene for altid at stå til rådighed og hjælpe, når man har brug for det. Tak fordi du forhåbelig har fået min drøm om et barn til at gå i opfyldelse, da jeg for kort tid siden stod med en positiv test i hånden.

Amalie

Forløb med optimering af fertilitet udfra DNA test

Min kæreste og jeg havde et stort ønske om at blive gravide og det hele gik faktisk rigtig godt da jeg blev gravid inden for meget kort tid. Dog blev vores forløb noget helt andet end vi troede.


Kort tid efter den positive test fik jeg en spontan abort og kunne ikke rigtig forstå hvorfor det skulle ske for mig, men ja statistikkerne siger jo at det kan ske. Vi blev kort tid efter igen gravide og det samme skete. En spontan abort i uge 7.

Jeg talte med min læge, som ikke rigtig kunne stille noget op, da man i Danmark skal have tre aborter før man bliver udredt.

Jeg tænkte at det ikke kunne passe at jeg muligvis skulle gå igennem den her både fysiske og psykiske smerte en gang til før jeg kunne få “hjælp”.


I mellemtiden havde jeg en god snak med en af mine bedste veninder som lider af pcos. Hende og hendes partner havde opnået en hurtig og sund graviditet efter at have været i forløb hos Marlene.

Jeg tvivlede faktisk ikke ret meget, selvom jeg hverken led af pcos eller havde andre cyklus problemer, så måtte jeg bare høre hvad hun kunne. Og jeg havde brug for at vide at skulle det ske igen, så havde jeg i det mindste selv forsøgt at gøre noget.


Efter vores uforpligtende samtale med Marlene, hvor hun fortalte mig hvilke muligheder der var blev jeg bare så glad.

Jeg er nu gravid i uge 11 og alt tyder på en sund og rask baby. Har fra starten af denne graviditet kunne mærke at det var helt anderledes end de forrige to.


Jeg fik lavet den her DNA test, grow baby, som kunne fortælle en masse om mine gener, hvilket jeg for det første synes var mega spændende, men også så super fascinerende at Marlene ud fra testen og mine gener har sammen sat 3 planer med kost og kosttilskud specielt lavet til mig og det jeg har behov for, at fx. min celledeling fungerer optimalt.

Det synes jeg er vildt. Jeg ved noget om mig selv og min krop nu, som jeg aldrig kunne have fundet ud af igennem det offentlige system. Det er jeg meget taknemmelig for.


Jeg var faktisk ikke bekymret og følte mig i gode hænder, men min kæreste var lidt skeptisk i starten, og nok mest fordi han ikke rigtig vidste hvad det var. Han var med til alle samtalerne og ja, nu synes han også bare at det var så godt vi gjorde det. Jeg synes at se penge var godt givet ud, når man tænker på hvad en fertilitetsbehandling kan komme til at koste en.

Hvis man har oplevet spontane aborter, vil jeg klar anbefale et forløb og dna testen, da den giver så stort et indblik i din krop og hvilke processer der måske er udfordret.

Sara

3 måneder forløb, fertilitet og PCOS

Marlene har været med til at få min drøm opfyldt. Nemlig at min lille mirakel baby fylder mine dage med kærlighed.


Den største forandring efter forløbet, er selvfølgelig at min søn der er kommet til verden. Men der var også forandringer. Mine største gener var at min cyklus var meget uregelmæssig. Men efter hjælp fra Marlene blev min cyklus så tæt på regelmæssig og kort efter blev jeg gravid.


Det mest fantastiske har været at jeg er blevet forstået og lyttet til. Syntes forløbet har været på et meget overskueligt plan.


Jeg var inden forløbet i tvivl om det overhovedet ville lykkes. Både at blive gravid, men også bare få styr på min cyklus og pcos. MEN det gjorde det jo. Heldigvis.💛


Jeg vil anbefale forløbet til ALLE! Der kæmper med pcos, uregelmæssig cyklus eller ønske om at blive gravid.


- Sara


Sif part 1.

Individuelt PCOS forløb - se også part 2 fra Sif herunder. Dette sagde Sif efter efter forløbet var slut.


Sif har mindsket sin migræne med 3/4 dele og mindsket sin PCOS symptomer som uren hud markant.


Sif siger: "Mit helbred er bedre end det har været i 5 år. Jeg gruer for at miste effekten af denne indsats en dag. "


"Insulinresistens og blodsukker problematikker, som havde en stor konsekvens for min hverdag, så som utilpashed, træthed, migræne og almene lave blodsukker symptomer."


"Jeg havde forventet min formindskede hårvækst. Men det har vist sig at være mine kognitive udfordringer i hverdagen og generelle helbred, som jeg ikke har vidst havde så meget med min PCOS insulinresistens at gøre."


Sif oplevede følgende forbedring i løbet af 3 måender:

"Stabiliseret blodsukker.

Mindsket migræne (nede på 1/4 af tidligere anfald.)

Øget hårvækst de rigtige steder (på hovedet). Mindsket uønskede hårvækst i ansigt og krop.

Uren hud formindsket."


Sif var en smule bekymret for at det "var endnu flere penge ud af vinduet"

men det vidste sig jo at være det modsatte.


Sif anbefaler forløbet til:

"Alle der ligesom jeg har afprøvet de indsatser du selv kan håndtere, uden effekt."

Stina

Jeg tog kontakt til Marlene, da jeg fra den ene dag til den anden fik så voldsomme menstruationssmerter, at jeg ikke kunne fungere i en normal hverdag.


Jeg søgte først hjælp hos min læge, der sagde, at "alle mine blodprøver var indenfor normalområdet", og ikke kunne hjælpe mig.


Heldigvis kunne Marlene udrede mine smerter, og jeg har følt mig i meget trygge hænder hele forløbet igennem, da Marlene er meget omsorgsfuld og har meget høj faglighed.


Min største AHA var, at mine smerter ikke have nogen indflydelse på min fertilitet


Jeg vil anbefale alle med hormonelle problemer at tage kontakt til Marlene.


Gabrielle

Den største forandring jeg har fået er en større forståelse for hvordan min krop hænger sammen, hvordan pcos påvirker mig og hvad jeg skal gøre for at få det bedre.


Min største udfordring var ufrivillig barnløshed og nu er jeg gravid.


Marlene har været en fantastisk sparringspartner og støtte. Hun er enormt empatisk og så fagligt dygtig at jeg altid har følt mig tryg.


Selvfølgelig har jeg også fået en masse viden om hvordan min pcos skal håndteres, men det der har betydet mest, har været Marlenes enorme støtte, særligt i en sundhedsfagligverden hvor løsningen på pcos ofte er vægttab eller p-piller - det er i hvert fald det jeg er blevet mødt med.


Tak fordi du hjalp mig med at forstå min krop bedre. Tak fordi du hjalp mig med at optimere min pcos og give de absolut bedste forudsætninger for at det kunne lykkedes at blive gravid, selvom det krævede lige lidt ekstra. Tak for snakkene og din støtte undervejs i mit forløb hos dig, jeg vil til en hver tid sende folk din vej - for du er så empatisk og så fagligt dygtig at man ikke kan være andet end i trygge hænder. Bare tak!


Helle

Den største forandring:

Jeg havde ikke fået menstruation efter fødsel to år tidligere, og jeg var ret plaget af stor træthed, uønsket hårvækst osv. Jeg havde fået konstateret pcos hos en gynækolog, som havde sat mig på metformin, som ingen virkning havde.


Der gik tre uger fra jeg begyndte på kosttilskudene, til jeg konstaterede ægløsning, og tre måneder senere stod jeg med en positiv graviditetstest


Jeg synes det er fantastisk hvor hurtigt det gik! Jeg mærkede en positiv ændring i mit energiniveau allerede efter første uge


Inden forløbet kunne jeg godt være lidt skeptisk for om det ville virke, og om det var pengene værd. Jeg blev ret hurtigt enig med mig selv om, at jeg ikke havde noget at miste ved at prøve, og alternativet (fertilitetsbehandling igen), på ingen måde var et ønskescenarie


Derfor vil jeg anbefale et forløb hos Marlene til ALLE, som har problemer med fertilitet.


Jeg har selv været igennem IVF, før jeg blev gravid med min ældste, og det var så opslidende og hårdt, at jeg er lykkelig for, at vi slap for det med andet barn


Takket være Marlenes ekspertise, sidder jeg i dag med min lille søn i armene. Jeg er så lykkelig for, at jeg stolede på min mavefornemmelse og bookede en afklarende samtale.

Line

Jeg startede forløb hos Marlene, da jeg har PCOS og døjede med nogle af de typiske symptomer som manglende cyklus, uren hud og hårtab.


Jeg ønskede at opnå graviditet naturligt, og selvom jeg tvivlede på, hvilken forskel kosttilskud kunne gøre, valgte jeg at give det et skud alligevel.


Det er jeg glad for, at jeg gjorde for efter et par måneder, havde jeg pludselig en cyklus med ægløsning, jeg dannede en masse nye hår og tabte færre samt fik pænere hud.


Selvom min cyklus blev fuldstændig optimeret, lykkedes det ikke at blive gravid naturligt, og da processen havde været lang, inden jeg startede hos Marlene, blev vi enige om, at jeg skulle kontakte en fertilitetsklinik.


Jeg blev gravid ved første inseminering og venter nu en lille pige. Jeg er sikker på, at det ikke var lykkedes i første forsøg, hvis ikke jeg havde opnået en cyklus med hjælp fra Marlene.


Derudover har kosttilskuddene hjulpet på andre problemområder, som jeg ikke havde forventet. Efter at have opnået en cyklus blev energiniveauet højere og mine tarmproblematikker blev væsentlig forbedret. Jeg kommer til at leve efter min plan for evigt for det har hjulpet på så mange plan.


Jeg vil anbefale alle med en form for hormonforstyrrelse vil have gavn af et forløb hos Marlene. Der laves en personlig plan ud fra de gener, man oplever, og hvad tests viser, at der kan hjælpe.


Jeg vil bare gerne sige tak for hjælpen og for støtten og troen på, at det nok skulle lykkes undervejs i forløbet. Jeg ville ikke have stået her og generelt haft det meget bedre i min krop, hvis det ikke var for dette forløb

Rikke

Den største forandring for mig, var at få en "normal" og nogenlunde reglmæssig menstraution. Jeg gik fra at have en cyklus på 99 dage til en normal cyklus på 28-32 dage.


Jeg startede med at få lavet en gen og dna test, som jeg ikke vidste helt hvad man kunne bruge den til. Til idag at forstå meningen med testene og Marlene løbende har har brugt den til at hjælpe mig med at få min cyklus igen.


Forløbet hos Marlene har givet mig en regelmæssig cyklus. Men også forståelse for at det ikke er min skyld, men der er noget man kan gøre ved at tage de rigtige kosttilskud. Det har givet mig håb for at det er muligt at blive gravid naturligt


Inden jeg startede ved Marlene var jeg lidt itvivl om, om hun egentlig kunne hjælpe mig, da jeg ikke har pcos. Jeg håbede det og besluttede mig for at give Marlene en chance. Det har jeg aldrig fortrudt, hun har været en stor hjælp og guide.


Jeg vil anbefalde Marlene til alle som har pcos, men også dem som ikke har. Dem som bare har en uregelmæssig menstraution og ønsker at få en regelmæssig. Hvis du er itivl om hun kan hjælpe dig, så kontakt hende, for så skal hun nok fortælle dig om hun kan hjælpe dig.


Jeg vil til slut sige tak til Marlene for altid at stå til rådighed og hjælpe, når man har brug for det. Tak fordi du forhåbelig har fået min drøm om et barn til at gå i opfyldelse, da jeg for kort tid siden stod med en positiv test i hånden.

Amalie

Forløb med optimering af fertilitet udfra DNA test

Min kæreste og jeg havde et stort ønske om at blive gravide og det hele gik faktisk rigtig godt da jeg blev gravid inden for meget kort tid. Dog blev vores forløb noget helt andet end vi troede.


Kort tid efter den positive test fik jeg en spontan abort og kunne ikke rigtig forstå hvorfor det skulle ske for mig, men ja statistikkerne siger jo at det kan ske. Vi blev kort tid efter igen gravide og det samme skete. En spontan abort i uge 7.

Jeg talte med min læge, som ikke rigtig kunne stille noget op, da man i Danmark skal have tre aborter før man bliver udredt.

Jeg tænkte at det ikke kunne passe at jeg muligvis skulle gå igennem den her både fysiske og psykiske smerte en gang til før jeg kunne få “hjælp”.


I mellemtiden havde jeg en god snak med en af mine bedste veninder som lider af pcos. Hende og hendes partner havde opnået en hurtig og sund graviditet efter at have været i forløb hos Marlene.

Jeg tvivlede faktisk ikke ret meget, selvom jeg hverken led af pcos eller havde andre cyklus problemer, så måtte jeg bare høre hvad hun kunne. Og jeg havde brug for at vide at skulle det ske igen, så havde jeg i det mindste selv forsøgt at gøre noget.


Efter vores uforpligtende samtale med Marlene, hvor hun fortalte mig hvilke muligheder der var blev jeg bare så glad.

Jeg er nu gravid i uge 11 og alt tyder på en sund og rask baby. Har fra starten af denne graviditet kunne mærke at det var helt anderledes end de forrige to.


Jeg fik lavet den her DNA test, grow baby, som kunne fortælle en masse om mine gener, hvilket jeg for det første synes var mega spændende, men også så super fascinerende at Marlene ud fra testen og mine gener har sammen sat 3 planer med kost og kosttilskud specielt lavet til mig og det jeg har behov for, at fx. min celledeling fungerer optimalt.

Det synes jeg er vildt. Jeg ved noget om mig selv og min krop nu, som jeg aldrig kunne have fundet ud af igennem det offentlige system. Det er jeg meget taknemmelig for.


Jeg var faktisk ikke bekymret og følte mig i gode hænder, men min kæreste var lidt skeptisk i starten, og nok mest fordi han ikke rigtig vidste hvad det var. Han var med til alle samtalerne og ja, nu synes han også bare at det var så godt vi gjorde det. Jeg synes at se penge var godt givet ud, når man tænker på hvad en fertilitetsbehandling kan komme til at koste en.

Hvis man har oplevet spontane aborter, vil jeg klar anbefale et forløb og dna testen, da den giver så stort et indblik i din krop og hvilke processer der måske er udfordret.

Sara

3 måneder forløb, fertilitet og PCOS

Marlene har været med til at få min drøm opfyldt. Nemlig at min lille mirakel baby fylder mine dage med kærlighed.


Den største forandring efter forløbet, er selvfølgelig at min søn der er kommet til verden. Men der var også forandringer. Mine største gener var at min cyklus var meget uregelmæssig. Men efter hjælp fra Marlene blev min cyklus så tæt på regelmæssig og kort efter blev jeg gravid.


Det mest fantastiske har været at jeg er blevet forstået og lyttet til. Syntes forløbet har været på et meget overskueligt plan.


Jeg var inden forløbet i tvivl om det overhovedet ville lykkes. Både at blive gravid, men også bare få styr på min cyklus og pcos. MEN det gjorde det jo. Heldigvis.💛


Jeg vil anbefale forløbet til ALLE! Der kæmper med pcos, uregelmæssig cyklus eller ønske om at blive gravid.


- Sara


Sif part 1.

Individuelt PCOS forløb - se også part 2 fra Sif herunder. Dette sagde Sif efter efter forløbet var slut.


Sif har mindsket sin migræne med 3/4 dele og mindsket sin PCOS symptomer som uren hud markant.


Sif siger: "Mit helbred er bedre end det har været i 5 år. Jeg gruer for at miste effekten af denne indsats en dag. "


"Insulinresistens og blodsukker problematikker, som havde en stor konsekvens for min hverdag, så som utilpashed, træthed, migræne og almene lave blodsukker symptomer."


"Jeg havde forventet min formindskede hårvækst. Men det har vist sig at være mine kognitive udfordringer i hverdagen og generelle helbred, som jeg ikke har vidst havde så meget med min PCOS insulinresistens at gøre."


Sif oplevede følgende forbedring i løbet af 3 måender:

"Stabiliseret blodsukker.

Mindsket migræne (nede på 1/4 af tidligere anfald.)

Øget hårvækst de rigtige steder (på hovedet). Mindsket uønskede hårvækst i ansigt og krop.

Uren hud formindsket."


Sif var en smule bekymret for at det "var endnu flere penge ud af vinduet"

men det vidste sig jo at være det modsatte.


Sif anbefaler forløbet til:

"Alle der ligesom jeg har afprøvet de indsatser du selv kan håndtere, uden effekt."

Sif part 2

Individuelt PCOS forløb - se også part 1 fra Sif.

Sif blev gravid helt naturlig, trods 1 manglende ægleder. Trods 12 år i fertilitetsbehandling. Trods stort set aldrig havde været cyklus. Og trods en alder der nærmede sig 40.


“Jeg er ved at vride nakken om på alle de der kloge hoveder der hele tiden lader sig udtale om vores mirakel. "Nåhh...jeg vidste det ville ske. Du skulle bare have et barn (adoption), så du kunne slappe af".🙈


Men vi kun kan dedikere hele æren til Marlene!🥰

Og så får de hele historien om de har bedt om den eller ej!😂


Men jeg tror slet ikke du er klar over hvor stor en forskel du gør for andre og hvor stor betydning du får i de små familier rundt omkring i landet. Og det på trods af 11 aborter og en manglende æggeleder, 10 års barnløshed.


Fertilitetsbehandling i det offentlige og private.

Her hjemme taler vi om dig, som om vi har mødt dig utallige gange. Og så har du lige oven i købet skænket os et barn ved at trylle.😇”Katrine

Deltog på 1:1 PCOS forløb - Gravid efter 2,5 måned

Forløbet med Marlene har været en af de mest lærerige og givende beslutninger, jeg nogensinde har taget. Drømmescenariet var, på sigt, at kunne opnå graviditet naturligt. Da det overraskende sker efter 2 måneder, må jeg sige, at forløbet er gået over alt forventning.


Da jeg startede mit forløb med Marlene i slut maj, kunne jeg mærke min PCOS var på vej i den forkerte retning. Mit humør var svingende, jeg var uden meget overskud, jeg mistede meget hår, havde akne, sov dårligt, var utrolig træt om eftermiddagen og havde en ekstrem sukkertrang.


Marlene og jeg lavede en plan, som startede med simple planer for kost og motion, samt en masse forskellige vitaminer. Alle for mine specifikke symptomer. Efter den første måned, var mit energi niveau gået fra level 3 til 7 (10 skala), jeg havde lysten til fitness, min cyklus blev hurtigt mere forudsigelig, der var mere energi og overskud til at være mere aktiv, fysisk og mentalt.


Efter 2,5 måneder med vitaminer, gennemsnitlig sund kost og let motion, viser det sig at min ægløsning er vendt tilbage og at jeg er gravid. Det kan man godt kalde den største forandring.


Det allermest fantastiske, er klart samtalerne med Marlene. Når man har forberedt sig, læst informationerne på siderne og noteret sine symptomer, bliver samtalen bare helt vildt konstruktiv.


Der er mening og aktion i samtalerne, uanset om det bare er en opfølgning eller en ændring i planen. Samtalerne er meget reelle og planerne bliver lagt, så de er realistiske og opnåelige. Det var skønt! Planer der virker for mig og jeg kan lave dem om, hvis de ikke passer.


Helt ærlig så var en lille smule i tvivl, om det var pengene værd. Men det viste sig at være alle pengene værd.

Viden om PCOS er i Danmark er så begrænset og muligheden for at få tilpasset og specifik information, er virkelig mangelfuld. Men overvejelsen om, at vi måske kunne undvære at bruge mange tusinde kroner på fertilitetsbehandling, gjorde det til en helt unik mulighed. Jeg var bekymret for at få helt generisk, standard råd og vejledning. Det var heldigvis det helt modsatte.


Derfor vil jeg også anbefale forløbet for alle med PCOS. Punktum. Muligheden for at forstå dine specifikke symptomer og behov, kan være så svær at finde andre steder. Men især dem, der er påvirket på mange parametre, og som ikke ved hvor de skal starte, kan jeg kun anbefale et forløb med Marlene. Der er altid taget udgangspunkt i dine behov og dine evner, så det bliver tilpasset dig.


Cecilie

PCOS forløb. Havde ingen cyklus, er nu gravid


Her er hvad Cecilie fortæller, efter hun har været på et 6 måneders forløb hos mig, som endte med en graviditet:


Noget af det vi Cecilie opnåede var en “Sund livstil som faktisk er realistisk i forhold til min PCOS” og “Generelt ro i min krop som ikke er så uduelig som jeg troede”


Cecilie fortæller:

"Jeg er simpelthen SÅ taknemmelig. Jeg fik alt jeg drømte om og mere til. En graviditet vi har ønsket mange år men som vi næsten opgav håbet om at kunne selv, det er det vildeste! Og at jeg nu ved hvad der skal gøres efter for at holde det hele ved lige, det er så dejligt og giver ro. Kæmpe tak for at du ville hjælpe mig, til at opnå min største drøm. "


Jeg spørger Cecilie hvilke resultater hun har opnået. Her er hvad hun siger:


"At jeg blev gravid nærmest så snart jeg egentlig fik en sund cyklus og sundt forhold til kosten. Jeg havde næsten opgivet håbet, for det så bare sort ud med en cyklus på 1-2 gange om året."


"Den største forandring er at jeg er blevet gravid men samtidig også fået en anden kontrol over min krop.

Jeg fik en cyklus, hvilket jeg slet ikke havde før. Følte hele tiden en ubalance og gik og var nervøs for om det nogensinde skulle lykkedes at få en cyklus for ellers var der jo ingen chance for graviditet."


“Jeg har meget mere viden omkring min PCOS jeg kan tage med videre efter graviditeten, det handlede både om ønsket om baby men bestemt også ønsket om en krop i balance”


Jeg spurgte om Cecilie var bekymret for noget inden hun startede op, her er hvad hun fortæller:


"Om kosttilskud overhovedet gjorde en forskel, om det var pengene værd. Jeg tænker nu det er de bedste penge jeg nogensinde har brugt, det er jeg slet ikke i tvivl om. Jeg er så taknemmelig for det forløb og for at have haft en fantastisk støtte i Marlene så snart jeg havde et spørgsmål."


Cecilie fortæller hun vil anbefale forløbet til alle med PCOS, som hun siger "om man ønsker en Baby eller bare en normal cyklus, det er det hele værd"

Esra

PCOS forløb. Havde ingen cyklus, er nu klar til fertilitetsbehandling

For Esra er det fuldstændig fravær eller betydelig mindre menstruationssmerter samt en ægløsningstest der viser positiv det vildeste resultat og bedre end hun havde regnet med.


Esra fortæller:

"Jeg synes mit liv har forandret sig mest ved at jeg har fået ændret mit midnset til kost og motion. Jeg hadede motion og hadede kost. For lige meget hvad jeg gjorde kunne jeg ikke få min kondition op og jeg kunne ikke tabe mig. Men så kom Marlene ind i billedet og mit liv ændrede sig. Hun lærte mig nye måder at tænke på og gav mig et normalt liv. Jeg kan slet ikke beskrive det med ord !


Marlene har ændret mit mindset til kost fuldstændig!! Hun er den bedste coach og bedste vejleder jeg nogensinde har mødt! Er evig taknemmelig"


"Det jeg er mest overrasket over ved forløbet er:

At min menstruationssmerter som alle sagde jeg bare skulle leve med forsvandt!

At jeg FAKTISK KUNNE behandle PCOS!

At jeg FAKTISK GODT KUNNE FÅ ET SUNDERE MINDSET OG SUNDERE KROP"


Inden forløbet var Esra en naturligt bekymret. Hun fortæller:

"Jeg var bange for endnu et nederlag. Eller at jeg bare var en “kunde”. Jeg var enorm bange for at smide penge ind i noget der ikke ville gavne mig 100%

Idag var vil anbefaler forløbet til alle kvinder med eller UDEN PCOS!"


Esra slutter af med

"Et forløb med Marlene giver personaliseret kostvejledning, vejledning ift. kosttilskudsmedicin, vægttabsfokus, en markant bedre indsigt i kvindekroppen og cyklus. Bonus heraf bliver naturligvis et sundt graviditet og forhåbentlig en baby i armene.


Jeg synes Marlene er en rar, ærlig og utrolig imødekommende vejleder. Hun er der for en 100% og betragter ikke arbejdet som job. For hende er det en mission og det kan du mærke ved at hun svarer hurtig tilbage endda også på helligdage. For hende er du aldrig et nummer i rækken. Hun hjælper dig og forstår dig i enhver situstion og du kan være ærlig overfor hende! Det fantastisk. Jeg har aldrig mødt en vejleder som hende. Min taknemmelighed vil vare for evigt."

Emma

PCOS forløb, og fik lynhurtigt styr på symptomer, og herefter blev hun gravid, alt sammen indenfor 3 måneder.


Emma fortæller at forløbet har øget hendes bevidsthed, nedbrudt hendes skam omkring sin PCOS og endte med en graviditet.

“Marlene er en skøn behandler og har en skøn humor, hvilket har løftet stemningen og snakken om PCOS, som ellers for mig har været meget negativt ladet, når jeg har snakket om PCOS.

Og så er jeg imponeret over, at i mit forløb hos Marlene blev jeg gravid til trods for, at jeg vejer mere, end jeg plejer!!”

Emma fortæller om forløbet:

"Generelt har jeg lært utroligt meget om PCOS, som fået de forskellige myter afkræftet.

Noget af det mest fantastiske er også at vide, at Marlene altid er til rådighed og behjælpelig. Hvis man er ved at give op, så er Marlene altid klar med en peptalk og muligvis en forklaring på, hvorfor du måske har det, som du har det"

Jeg spurgte om Emma havde en bekymring ved at købe et 1:1 PCOS forløb, her er hvad hun siger:

"Jeg tror faktisk ikke, at jeg var bekymret for at købe det. Jeg var glad for endelig at have fundet en, som kunne hjælpe mig med det, da jeg før ofte bare har fået at vide at vægttab er det eneste som hjælper.

Så jeg var glad for at få hjælp af en, som forstår mig og ser alt det der er uden om et vægttab også

Jeg har allerede anbefalet det til en veninde, som for nyligt har fundet ud af, at hun har det, og har et ønske om at blive gravid og få regelmæssig menstruation"

Sabrina

PCOS forløb. Havde pause i sin fertilitetsbehandling og blev gravid helt naturligt under forløbet


Sabrina havde brug for en pause efter længere tid fertilitetsbehandling, og udnyttede tiden til at optimere sin fertilitet og få gang i sin cyklus helt naturligt i samarbejde med mig.

Efter 2 måneder var Sabrina gravid på helt naturligt vis, og slap for at skulle i fertilitetsbehandling igen.


Det var en glad Sabrina jeg afsluttede efter cirka 4 måneder.

Her er hvad Sabrina fortæller:


Inden jeg mødte Marlene kunne jeg ikke blive gravid, også selvom jeg var i fertilitetsbehandling.


I den sidste måned af forløbet med Marlene, står jeg pludselig med en positiv graviditetstest og så helt udenfor fertilitetsbehandlingen🙈


Den bedste ting har helt sikkert været Marlenes hjælpsomhed og at hun altid har stået til rådighed, når man har haft brug for hjælp.

Sabrina fremhæver følgende, som hun har fået med fra forløbet:

1. Graviditet

2. Omfavne mine fejl. Jeg blev ikke dunket i hovedet, hvis jeg spiste for meget eller usundt. Hun kom med forslag til hvordan jeg kunne begrænse det og mindede mig hele tiden om ikke at slå mig selv i hovedet, når jeg gjorde det.

3. Mindre urenheder


Hvem vil du anbefale forløbet til?

Alle dem som gerne vil mindske symptomer ved PCOS, gerne vil blive gravide og/eller bare har lyst til at få det under kontrol

Mona

Brændende ønske om at blive gravid efter at have misset sin søn, men havde ingen cyklus. Endte med at få regelmæssig cyklus og blive gravid.


"Jeg har fået gang i min cyklus efter fødsel. Det er en kæmpe sejr at se cyklus indfinde sig igen ca. 10 mdr. efter fødsel og den stress der er forbundet med at vi mistede vores søn. Nu er der reelt håb for at jeg kan blive gravid igen (update, det skete kort tid efter dette blev skrevet og baby er kommet).


Det var fedt at opleve hvor hurtigt min krop fik det bedre af at ændre kost og kosttilskud. Der gik noget tid inden cyklus indfandt sig, men det har været fantastisk at have Marlene med på sidelinjen med hep og vejledning hver gang det blev svært."


Når man arbejder med hele mennesker, får man også flere effekter, nogle af de ting Mona oplevede var:

"Min krop har det bedre med mere energi, mit tarmsystem har det meget bedre, og jeg har oplevet hvor powerfuldt det kan føles selv at kunne “reparere” sin krop."

Silke

PCOS forløb. Troede aldrig hun kunne blive gravid, er nu gravid.


Silke ville gerne være gravid, men havde siden hun var i start tyverne fået at vide at det ikke kom til at ske naturligt.


Hun søgte en løsning udover fertilitetsbehandling og fandt mig. Men hun var lidt nervøs for om jeg nu også kunne hjælpe hende.


Silke fortæller: "Havde siden jeg var 20 år, fået af vide at jeg nok aldrig ville kunne blive gravid naturligt og den eneste behandling på symptomer ville være med kunstig hormon behandling og efter et forløb med Marlene opnåede jeg:

Normal cyklus + blevet gravid naturligt inden forløbet var færdig.


Efter 3 md havde jeg tabt næsten 5 kg (og kunne passe flere af mine bukser igen).


Havde også store problemer med hårtab og dette blev også meget formindsket - det samme med min akne."


Selvom Silke var lidt nervøs inden forløbet, om det nu også ville virke for hende, så blev hun meget positivt overrasket:

"For mig var det faktisk at - wow skal der “bare” nogle vitaminer og mineraler til, samt en justering af min mad (og jeg fik lov til at spise flere kulhydrater igen!)"


"Jeg vil anbefale forløbet til alle der har PCOS i forskellige grader! Det har været helt fantastisk faktisk at kunne føle at man faktisk er “normal”, og få balance i ens hverdag og krop."

Nicoline

Fik styr på cyklus og hud i et PCOS forløb


Nicoline havde ikke været diagnosticeret så længe da hun opsøgte mig, og udover de konkrete problematikker ønskede hun nogen af sparre med og få svar på alle sine spørgsmål.


Nu er cyklussundhed og eventuel fremtidig fertilitet ikke et issue, da der er gang i naturlig cyklus med ægløsning, og hun har fået langt pænere hud allerede.


De 3 vigtigste Nicoline fortæller hun har fået med fra forløbet:

1. At få en at sparre med omkring alle mine spørgsmål og tanker omkring PCOS.

2. MEGET pænere hud!

3. Fertilitetsbehandling måske ikke et must for at blive gravid.

Derudover siger hun:

Jeg havde uren hud og manglende menstruation (cirka 6 måneder imellem). Nu er min menstruation kommet og min hud er blevet meget pænere i ansigtet. Håber det hele forsvinder på sigt 👏🏼


Før forløbet var Nicoline ret nervøs for om overhovedet ville komme. Hun beskrev det således:

At jeg aldrig ville få min menstruation naturligt! Det har jeg fået nu, og jeg bliver endda ikke “sluppet” for tidligt, så vi kan sikre os at min menstruation er kommet for at blive! Det er virkelig befriende at vide!

Til hvem ville du anbefale 1:1 forløbet til PCOS og hvorfor?

ALLE med PCOS! Jeg havde ikke haft diagnosen i lang tid før jeg startede hos Marlene, og derfor var det hele meget nyt! Der er mange forskellige (nærmest) religioner når man snakker om hvordan man skal helbrede PCOS. Men Marlene hjalp mig med at navigere i alt det her, og har været en kæmpe støtte. Så selvom man ikke ønsker graviditet, så er det her forløb stadig at anbefale!

Christina

PCOS forløb. Regelmæssig cyklus og klar til graviditet


Idag har Christina en cyklus på 30-32 dage med ægløsning - det er første gang i hele hendes liv.


Hør hvordan Christina beskriver det at finde ud af det var en anden vej, og at der kunne gøres noget.


"De største faktorer var søvnproblemer hvor jeg vågnede meget om natten, sukkertrang, kronisk træthed, hovedpiner og humørsvingninger.

Alt overståede er betydeligt bedre! Til det punkt, hvor jeg kan have en meget mere almindelig hverdag med fuld nattesøvn, og hvor sukkertrangen helt sikkert er kontrollerbar - selv når der hår langt mellem måltiderne."


"Noget af det bedste jeg fik med, var forståelsen for, at det hele hænger sammen. Hvordan livstil og madvaner kan have en stor effekt på daglig trivsel og cyklus."

"At spise for lidt og overmotionere slet ikke er gavnligt, også selv hvis det tidligere har påvirker vægten i den rigtige retning.

Så kan den rette kurs med korrekt tallerkenfordeling og PCOS venlig motion øge livskvaliteten endnu mere, og få cyklus med ægløsning og menstruation på rette kurs!"


"Det har været et rigtig positivt forløb som jeg ikke vil være foruden!

Det har givet mig selv en stor indsigt (ift. rød tråd igennem det hele), men også mine nærmeste. Det har hjulpet til, at de også har en bedre forståelse for PCOS, som bedre kan tages hensyn til.

Og givet en stor tro på, at ønsket om børn kan blive en virkelighed inden længe!"

Miranda

PCOS forløb 3 måneder. Fik ægløsning tilbage

Hvad er den største forandring som du har oplevet efter 3 måneders 1:1 forløb?

Forbedring med kost og sukkertræng mindsket. Derudover fået gang i ægløsning, som ikke eksisterede efter p-pille stop fra slut 2021.


Hvilken ene ting synes du har været allermest fantastisk ved 1:1 forløbet til PCOS?

At man har følt sig hørt og forstået - at man kan mærke at du som vejleder fokusere kun på en og tager tingene seriøst.


Hvilke (3) andre fordele har det givet dig?

1) Forståelse for PCOS2) Hvilke vitaminer/mineraler er gode3) Kosten


Hvad var du mest bekymret for, inden du købte?

Var bekymret for at det ikke ville hjælpe, at man f.eks bare kunne ha’ søgt lidt på nettet og fundet svarene og derfor brugt en del penge. Men er glad for at jeg gjorde det og har ikke fortrudt det et sekund.


Til hvem ville du anbefale 1:1 forløbet til PCOS og hvorfor?

Vil anbefale dem som har pco/pcos forløbet, som f.eks har samme problem som mig og ønsker at blive gravid naturligt. Derudover hvis de har gener pga af deres pcos, som de ønsker at få hjælp til.


Andet, du gerne vil tilføje?

Du gør et fantastisk arbejde! Er meget taknemlig for alt din hjælp 💛

Mette

PCOS forløb. Blev gravid efter 4 måneder.


EHvad er den største forandring som du har oplevet efter 3 måneders 1:1 forløb?

Bekræftet ægløsning som er endt med graviditet


Hvilken ene ting synes du har været allermest fantastisk ved 1:1 forløbet til PCOS?

Forståelse for hvordan det hele hænger sammen og hvordan man kan forstår sin cyklus


Hvilke (3) andre fordele har det givet dig?

Viden om mad og dets indvirkning

En følelse af at jeg hjælper mig selv

Ro i sindet


Hvad var du mest bekymret for, inden du købte?

Jeg havde faktisk ikke så mange bekymringer


Til hvem ville du anbefale 1:1 forløbet til PCOS og hvorfor?

Alle der kæmper med at få en regelmæssig cyklus og gerne vil have en bedre forståelse for hvordan krop, mad, tilskud etc hænger sammen

Rikke

PCOS forløb, 3 måneder. Fik regelmæssig cyklus


Hvad er den største forandring som du har oplevet efter 3 måneders 1:1 forløb?

Bekræftet ægløsning som er endt med graviditet


Hvilken ene ting synes du har været allermest fantastisk ved 1:1 forløbet til PCOS?

Forståelse for hvordan det hele hænger sammen og hvordan man kan forstår sin cyklus


Hvilke (3) andre fordele har det givet dig?

Viden om mad og dets indvirkning

En følelse af at jeg hjælper mig selv

Ro i sindet


Hvad var du mest bekymret for, inden du købte?

Jeg havde faktisk ikke så mange bekymringer


Til hvem ville du anbefale 1:1 forløbet til PCOS og hvorfor?

Alle der kæmper med at få en regelmæssig cyklus og gerne vil have en bedre forståelse for hvordan krop, mad, tilskud etc hænger sammen

Rikke

Individuelt PCOS forløb


Forløbet hos Malene har skabt en forståelse for hvordan kroppen hænger sammen hormonelt ift. kost og kosttilskud og hun har skabt et overblik som gør, at jeg ved hvor jeg skal lægge mit fokus for at kunne komme videre ift. min hormonelle problemstilling.


Forløbet giver mig en tryghed og en ro, da jeg på daglig basis kan komme i kontakt med Malene ved spørgsmål mv. – jeg føler mig aldrig alene.

Det at få et hurtigt overblik, har givet mig et langt større overskud til at kunne komme i gang med de ændringer min krop har brug for.


Malene er derudover god til at forklarer blodprøvesvar og det giver mig en langt bedre forståelse for mine hormon tal, end nogen læge på noget tidspunkt har kunne give mig.

Forløbet hos Malene giver min en følelse af, at jeg selv kan gøre noget for at støtte min egen krop i at blive en bedre udgave af sig selv.

- Rikke

Michelle

Massiv PMS, fik hormontest lavet


Jeg havde massive søvnproblemer i forbindelse med skift i i min cyklus; før og under menstruation og under ægløsning. I de gode perioder nåede jeg næsten ikke at komme ovenpå, før en ny startede. Derudover havde jeg meget lav energi, humør og var i det hele taget et trist og gråt sted efter mange års stress med små børn, som har sovet helt umuligt.


Jeg blev så lettet da jeg så sort på hvidt i min test, at det ikke var mig der var noget galt med, som sådan, men nogle ubalancer i min krop, niveauer der var for lave eller for høje. Der var simpelthen en fysiologisk grund til at jeg havde det så skidt.


Den første måned på mine tilskud oplevede jeg en KÆMPE øgning i energi. Mit liv åbnede sig og jeg kunne se min fremtid som noget dejligt og rart frem for bare at overleve hver eneste dag.Min søvn er meget forbedret. Jeg har stadig dårlige nætter af og til, men det er slet ikke så massivt og jeg kender årsagerne, og behøver derfor ikke søge, google, panikke, prøve alle mulige slags behandling for at få det bedre. Jeg venter bare og så går det over og næste nat er som regel fin igen.Jeg finder stor tryghed i, at hvis jeg selv, eller min familie får det skidt, kan vi gå til Marlene og få "opklaret" mysteriet. Og trykke på nogle forskelige knapper for at komme i balance igen. Jeg er så lykkelig for at jeg har lært Komplementær Hormonterapi at kende. Det giver så meget mening for mig.


Jeg anbefaler alle at tage kontakt til Marlene,.., hvis de har det skidt. Særligt kvinder med PMS. Men også folk med ander problematikker. Det hele har en årsag og det hele kan hjælpes i den rigtige retning igen.


Bare kæmpe stort og hjerteligt tak fra mig og hele min familie ❤︎

Lykke

Hormontest, blev gravid og fik styr på endometriose i fremtiden.


"Pga. kraftige menstruationssmerter, meget træthed og en stor bekymring om fertilitet (endometriose) kontaktede jeg Marlene, og det viste sig at være heldigt.


Ud fra symptomer og screeninger havde Marlene lynhurtig sporet sig ind på at der måtte være noget med stofskiftet udover endometriosen.


Kort tid efter første konsultation fik jeg diagnosen, lavt stofskifte, af egen læge. Marlene har en fantastisk personlighed og er en professionel behandler og det er tydeligt at hun har en stor passion indenfor kroppens mange mysteriummer, som hun er meget målrettet på at løse. Tak for dig!"


- Lykke

Solvej

PCOS forløb, 3 måneder. Fik styr på sukkertrang og fik sit liv tilbage


"Jeg kunne ikke sove om natten jeg har haft massive søvn problemer stort set hele mit liv og lægen har prøvet samtlige piller de havde af anti psykotisk antideprasivmedicin osv. "


"Efter bare en uge på Marlenes kost tilskud så sov jeg er vildt imponeret og overrasket over den sindsyg gode og hurtige effekt det havde. Jeg vågnede også gerne mange gange om natten med "for lavt blodsukker" og spiste chokolade chips eller hvad der lige var tæt på dette gør jeg heller ikke længere ud over det spiser jeg næsten aldrig Snolder længere (chokolade chips osv) lysten er der slet ikke på samme måde mere.

Jeg kunne godt have for lavt blodsukker mange mange gange om dagen og natten og i dag ja det kan tælles på 2 hænder hvor mange gange jeg har haft for lavt siden jeg startede op i Marlenes forløb."


"Jeg har også rigtig store hud problemer og jeg måtte smøre mig konstant med creme nogle gange hver dag, flere gange om dagen og med forskellige cremer og det var et helvede og finde ud ad hvilken creme ville virke i dag osv. I dag har jeg haft så stor effekt jeg faktisk er begyndt at skrive i min kalender når jeg bruger creme og er nede på ja hold nu op 1 gang i ugen og det er kun 1 creme jeg bruger nu. Det har været et sindsyg fantastisk forløb og havde ikke i min videste fantasi troet det kunne hjælpe på alle de ting hvor læger sygehuse hudlæge osv havde opgivet."


"Inden forløbet var jeg mest bekymret for om det ville have en effekt om det bare var hokos pokus og pengene ud af vinduet har altid tænkt kosttilskud var nået pjat og ingen effekt havde. Det der gjorde jeg valgte ar gøre det var det var et individuelt forløb hvor alt blev taget med, og at det kunne passe til mig selvom det ikke handlede om babyer og cyklus. I dag er det de bedste penge jeg nogen sinde har brugt ❤️"


"Jeg vil anbefale alle med PCOS at komme på forløbet da Marlene kommer hele vejen rundt. Jeg har PTSD, 3 svære angst diagnoser og en personligheds forstyrrelse ud over det kan jeg ikke dyrke motion på grund af en ulykke for 2 år siden og Marlene tager alt med i betragtning og alt med så jeg fik et forløb fuldstændig som passede til mig og de udfordringer jeg har så alle om du vil være gravid eller ej har en masse psykisk og fysiske problemer eller ikke så er Marlenes forløb fuldstændig indrettet efter hvad du kan og ikke kan og i finder løsninger sammen så længe du er åben for at prøve ting af så: go for it, du vil ikke fortryde det."

Lianne

Blev gravid med et PCOS forløb


Hvad er den største forandring som du har oplevet efter 3 måneders 1:1 forløb?


"Jeg havde meget uregelmæssig menstruation, og efter et par mdr. med en masse kosttilskud og ændring i maden, blev jeg allerede gravid ved den første ægløsning der kom"


"Det mest fantastiske er at jeg har fået en sundere krop og fået mere forståelse indenfor kosttilskud og mad = graviditet"


"Inden jeg købte et forløb hos Marlene var jeg lidt nervøs for om det nu ville virke på mig, men det gjorde det heldigvis - og jeg vil anbefale forløbet til andre med PCOS, fordi det kan noget, man skal bare være lidt tålmodig."

Rikke

Var på et PCOS forløb. Hun kunne ikke komme i fertilitetsbehandling og havde aldrig rigtig haft en ordentlig cyklus. Det har hun nu.


"Inden jeg startede hos Marlene havde jeg en meget lang og uregelmæssig cyklus. Men en måned efter jeg startede på kosttilskud fik jeg min første normale cyklus og har haft en normal cyklus lige siden."


"Min største aha oplevelse var hvad det rigtige kosttilskud kan gøre ved ens cyklus.

Det givet min en normal cyklus. Jeg har fået troen på at det er muligt at blive gravid normalt."


"Jeg havde ærligt ikke nogen forventninger til forløbet. Jeg havde en lang og uregelmæssig cyklus på op til 99 dage og kunne pga. vægten ikke komme i fersilitetsbehandling. Derfor havde jeg brug for at prøve noget andet, og der fandt jeg Marlene. Hun har gjort det jeg troede var umuligt muligt, og givet mig min cyklus igen."


"Jeg vil anbefalde Marlene til alle som har en uregelmæssig cyklus og som samtidig kæmper med deres vægt. Dette kan for nogle være en smutvej uden for fersilitetsbehandling."

Jani

Optimerede sin cyklus og fertilitet blandet med DNA test, og kunne endelig blev gravid i fertilitetsbehandling


"Jeg fik naturlig menstruation. Kun en dog da vi var i fertilitetsbehandling. Og så blev jeg gravid "❤️


"Jeg synes det er fantastisk at Du Marlene har taget dig så god tid til at færdiggøre vores forløb.

Det er altså enestående og fantastisk service. Og så er du meget behagelig at snakke med ❤️"


"Jeg har fået en bredere viden omkring mine genetiske arvefaktorer grundet DNA testen.

Samt mere ro i at jeg gør noget noget for min krop og ikke behøver at leve fuldstændigt restriktivt for at balance min pcos og bedre graviditetschance er jeg sikker på 😉"


Jeg vil anbefale Marlene til alle med PCOS som oplevet udfordringer grundet PCOS og særligt til alle med PCOS der ønsker graviditet. Jeg ville ønske jeg havde hørt om dig 5 år før. Så havde jeg måske kunne undgå fertilitetsbehandling og ikke have været helt så presset på alderen 😉"

Annonym kvinde

PCOS forløb. Blev gravid utrolig hurtigt efter en optimering.


Jeg startede i forløbet, da jeg havde et ønske om at få min cyklus tilbage efter p-pille stop tre år tidligere samt blive naturligt gravid, når tiden var inde. Mine eneste symptomer var manglende menstruation og mange æggeblærer.


Jeg havde ikke et ønske om at komme fertilitetsbehandling igen og få dertilhørende hormoner for at få barn nr. 2, såfremt jeg kunne undgå det. Jeg havde dog ikke hørt om Marlene før vi gik i gang med projekt baby 2.


Marlene var optimistisk - hvorimod jeg var mere skeptisk i forhold til, hvad hun kunne gøre. I løbet af tre måneder lykkedes det at jeg fik min første naturlige blødning og blev gravid i den cyklus. Vi kom derfor (hurtigere end forventet) i mål med de ønsker jeg havde for forløbet.


Jeg troede at det var umuligt at gøre så meget med “vitaminpiller” og Marlenes ekspertise. Førhen havde jeg fået provera for at få en blødning.


Jeg syntes at forløbet var lidt dyrt. Jeg havde svært ved at forestille mig at det ikke var “penge ud af vinduet” for hvis gynækologer og læger ikke kunne hjælpe mig uden medicin (provera) - hvordan skulle hun så? Alligevel havde jeg et stort ønske om at afprøve det.


Og nu vil jeg anbefale det til alle, der ikke orker hormoner i forbindelse med fertilitetsbehandling og få en naturlig cyklus.

Janine

PCOS forløb. Opnåede de opstillede mål på 5 uger, og endte med meget mere end forventet.

Janine fik cyklus tilbage og mindsket sine symptomer


Efter at have forsøgt kure og alt muligt andet i årevis, knækkede hun koden lynhurtigt med mit PCOS forløb. Herefter fik hun både cyklus igen og mindskede sine symptomer og tabte sig markant på bare 5 uger!!


Der her er hvad Janine oplever: "Helt klart mere overskud i min hverdag. Jeg har fået langt mere energi og jeg udskyder ikke ting længere.


Det mest overraskende:

"At det ikke er en “kur” at spise anderledes. Og at kulhydrater ikke er forbudte..

og helt klart at målet kan være anderledes. Det behøver ikke være “jeg skal tabe mig for at blive gravid” men “få en regelmæssig cyklus” så giver det andet lidt sig selv, og det bliver lettere at forholde sig til"Et kæmpe stort plus er også at jeg ikke er sulten hele tiden og jeg har nemmere ved at føle mæthed, end før.


Janine anbefaler forløbet.

"Til piger med pcos der sidder fast i det de gør. Dem der ikke kan finde hovede og hale i noget. Dem der føler sig “glemt” eller overset af det offentlige og dem der bare gerne vil have forståelse for sine symptomer, blodprøver, livsstil mm. "

Viktoria

Blev gravid og fik en mindre cyklus . Fra 120 dage til 30-50 cyklus


Hvad er den største forandring som du har oplevet efter 3 måneders 1:1 forløb?

Uregelmæssig menstruation og ufrivillig barnløs - jeg er blevet gravid og fik en mindre cyklus . Fra 120 dage til 30-50 cyklus


Hvilken ene ting synes du har været allermest fantastisk ved 1:1 forløbet til PCOS?

Det var Marlene, at man altid kunne skrive til hende og hun var altid til rådighed


Hvad var du mest bekymret for, inden du købte?

At det var penge ud af vinduet og det var det slet ikke!!


Til hvem ville du anbefale 1:1 forløbet til PCOS og hvorfor?

Til alle kvinder med PCOS, for at få styr på sin krop, sit sind og generelt ens livstil"

Eva

PCOS gruppe - fik et råd med på vejen.


Kære Marlene,

Skriver til dig, da du for en lille måneds tid siden anbefalede mig at begynde på 2 tilskud, og det har jeg taget cirka 2,5 uge samtidig med at være begyndt til yoga hver 2 dag 😃


Jeg har lige fået menstruation i går, og tænker kombinationen af tingene jeg har gjort har sat gang i min krop 😍 håber på en mere stabil cyklus fremadrettet 🤞


Ville egentlig bare sige tak for din hjælp og meget gode måde at formidle på 💕og tak fordi du gør det du gør, så vi kvinder med PCOS har andre muligheder for gratis hjælp og rådgivning og at man ikke føler sig tvunget til at begynde på p-piller for at afhjælpe hormonelle udfordringer 👍

Rigtig god aften 🌸🌸

Venlige hilsner

Eva

Ane

PMS forløb, fysiske behandlinger.


Jeg havde mange problemer med hormoner og især PMS og smerter omkring menstruation. Meget generende med voldsomme humørsvingninger som ikke fungerede i min travle hverdag.


Jeg fik hurtigt 3 behandlinger hos Marlene og hun var meget fleksibel så vi kunne booke tiderne præcist i forhold til min cyklus, så behandlingen ville give det bedste resultat.


Samtidig har Marlene givet nyttige råd omkring kosttilskud og kost generelt. Marlene har været rigtig sød og taget mine problemer meget seriøst. Det er lykkes mig at blive fri for PMS allerede efter bare tre behandlinger, og det har jeg aldrig prøvet før. Så jeg fik helt bestemt det ud af det, som jeg havde håbet!Jane

Fik 1:1 vejledning mv. fik styr på hudproblematik


Mit forløb hos Marlene har været guld værd! Jeg opsøgte Marlene da jeg havde store gener med min hud i ansigtet under min graviditet, og efter første behandling havde det allerede hjulpet utrolig meget og vi fandt ud af sammen hvilke ting der ellers påvirkede min krop og sind. Store roser herfra, og anbefaler Marlene til alle :-)

Gitte

Slap for et opslidende fertilitetsforløb


"Mine største gener var meget lange cyklusser på over 2 mdr. og udeblivende graviditet. Efter forløbet er mine cyklusser væsentligt kortere og det er lykkedes mig at blive gravid."


"Jeg fik regelmæssig cyklus, dæmpede symptomer og graviditet"


"En graviditets syntes meget langt væk og jeg forventede, at jeg havde brug for fetilitetsbehandling på et tidspunkt. Selve forløbet med Marlenes individuelle vejledning og behandling har været fantastisk og en øjenåbner. Jeg er lykkelig over Marlenes hjælp til at få opfyldt mine drømme og jeg ikke skal igennem en opslidende fertilitetsbehandling."

"Derudover så sover jeg bedre om natten og jeg har ikke cravings og jeg har ikke PMS i samme grad."


"Min fremgang med PCOS var gået i stå, så jeg havde alt at vinde. Takket være Marlenes ildhu og individuelle vejledning og behandling, fandt vi ud af, at jeg aldrig ville være kommet i mål på egen hånd, så det var rigtig godt givet ud."


"Jeg vil anbefale alle, jeg kender, med PCOS at give sig selv sådan et forløb, uanset hvad deres mål er. Jeg har selv opnået graviditet - mere end jeg havde turde håbe på. Marlene personligt har en kæmpe passion i sit arbejde og i tilgangen til sine klienter. Hun har været en kæmpe støtte i forløbet."

Joan

PCOS forløb. Blev gravid trods hun havde opgivet for længe siden.


"Forløbet med Marlene har givet mig en bedre forståelse for mig selv og min krop. Jeg kom til at forstå mine cravings, hvorfor jeg får dem, og hvad der sker i kroppen, så også hvordan jeg kommer igennem dem, og undgår dem ved at spise på rigtige tidspunkter med den rigtige sammensætning. Jeg har fået min ægløsning tilbage, mere overskud i hverdagen og så blev jeg**__gravid__**!!!"


"Det mest fantastiske har været, hvordan Marlene kan "oversætte" mine udfordringer til løsningsmuligheder, som jeg selv har haft vildt svært ved at se mig ud af. Og så blev jeg gravid, som jeg ellers var ved at opgive på. Det er ret vildt.😅"


"Derudover har jeg fået mere overskud og energi i hverdagen, hjælp til inflammation og en "livline" lige ved hånden, når jeg har været i tvivl eller udfordret."


"Inden forløbet var jeg mest bekymret for, om det nu også kunne være rigtigt. Jeg så en reklame for forløbet på Instagram, og efter meget overvejelse, skrev jeg mig op til en gratis uforpligtende samtale, og så gik det stille og roligt derfra. Nu er jeg bare vildt glad for, jeg tog chancen."


"Jeg vil anbefale Marlene til andre, der ligesom jeg sidder lidt fast med ønsket om at blive gravid, og får af vide af sundhedsvæsenet at den eneste mulighed er at tabe mig. Men ikke ser på bagvedliggende faktorer eller ser på hvorfor det er svært at tabe sig."


"Bare tak for et dejligt forløb! 😁"

Freja

"Jeg har fået en cyklus. Det troede jeg ikke kunne ske da jeg aldrig har haft det."


"Jeg har fået en plan for min PCOS, da det er en kæmpe jungle at finde rundt i selv, og fået et bedre overblik over hvad jeg kan skrue på ift min PCOS. Jeg føler ikke længere at jeg gør noget forkert og at det er ok atman gør det så godt som man kan."


"Inden forløbet havde jeg en lille bekymring for at det ville være for meget “fluff” science. Men Marlene er jo kæmpe datanørd og er virkelig god til at være opdateret på videnskaben og de nyeste studier."


"Tak for er dejligt forløb! Håber vægten går den rigtigt vej snart men bortset fra det er jeg ovenud tilfreds! Tænk jeg har fået en cyklus! Hurra for det!"

Kontakt

Grenåvej 700

8541 Skødstrup


CVR: 35753923

Gode tips og råd om PCOS

Cirka hver 14. dag udsender jeg gode råd og tips og trick til dig som kæmper med PCOS og fertilitetsproblemer.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id quam harum ducimus cupiditate similique quisquam et deserunt, recusandae.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id quam harum ducimus cupiditate similique quisquam et deserunt, recusandae.