Hvem er jeg


Jeg hedder Marlene og jeg elsker at hjælpe folk med deres cyklus og fertilitetsproblemer.


Det jeg brænder for er at være med på hele rejsen fra start til slut og at dykke ned i rodårsagen bag problemerne ved at skrælle et lag af, af gangen, og komme til bunds.


Med udgangspunkt i test, biokemi, blodprøver og nørderi - og tiltag der faktisk rykker, hjælper jeg mine klienter et skridt tættere på symptomfrihed.


Før du læser om min baggrund, kan det ske du hellere vil læse om min tilgang og hvordan jeg hjælper dig - det er lige her det foregår.

Men, hvem er jeg så.

Ja altså privat er jeg mor til 3 skønne drenge og gift og bor nær Århus. Men det er næppe det, du vil vide.


Det er nok mere min baggrund hen til der hvor jeg er idag der er interessant.

Mit arbejdsliv har bragt mig ind i forskellige aspekter af "sundhedsvæsenet". Både det helt koventionelle og det helt alternative. Jeg har nemlig både arbejder som sygeplejerske og alternativ behandler samt stress coach, og fælles for det hele var at jeg altid følte jeg kom noget af vejen, men aldrig helt i dybden med rodårsagen bag folks symptomer.


Da jeg samtidig selv døjede med store hormonelle ubalancer, blev interessen for komplementær behandling af kvinders hormonelle gener født.


Det jeg brænder for, og det jeg hjælper med idag, er at finde vejen der passer til den individuelle. Men basis i data (det kan være private test fra auditerede laboratorier med høje evidens krav, blodprøver fra lægen, temperaturmålinger, symptomer, historik og meget mere) finder jeg ud af hvordan jeg bedst hjælper folk med deres symptomer.


Du kan have 3 kvinder med PMS og samme symptomer, men årsagen kan hos den ene være en genetisk hæmning af COMT enzymet, hos den anden B6 mangel og hos den sidste handle om nedbrydningen af østrogenerne til metabolitten 4-OHE1. Symptomerne er ens, biokemien bag er forskellige og behandlingen er forskellig.


Der hvor jeg er idag, hvor jeg ikke længere bare behandler symptomer, hverken i den koventionelle elller alternative sundhedsvæsen - det er lige der jeg trives og elsker at være.


Kærligst Marlene

Baggrund og uddannelse

Komplementær hormonterapeut

Blev uddannet som lægeeksamineret komplementær hormonterapeut hos Caroline Fibæk i 2019

En functionel medicinske inspireret udannelse med særlig fokus på hormoner

Certificeret DNA life coach


Er af flere omgang uddannet og certificeret i at bruge DNA analyse som redskab inden for den functionel medicinske verden. Bruge både alene og sammen med funcitonelle tests.


Senest i London 2023

Sygeplejerske

Blev uddannet som sygeplejerske i 2010 og arbejde de næste 4 år primært med kræftpatienter
Zoneterapeut og stresscoach

2017-2020: Arbejdet som zoneterapeut og stresscoach og hjulpet flere hundrede mennesker med stress.Kontakt

Grenåvej 700

8541 Skødstrup


CVR: 35753923

Gode tips og råd om PCOS

Cirka hver 14. dag udsender jeg gode råd og tips og trick til dig som kæmper med PCOS og fertilitetsproblemer.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id quam harum ducimus cupiditate similique quisquam et deserunt, recusandae.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id quam harum ducimus cupiditate similique quisquam et deserunt, recusandae.