Obligatorisk ansvarsfraskrivelse

Overordnet: Jeg kan ikke tage ansvar for dine resultater ved, at du ikke gennemfører forløbet eller ikke kontakter mig, når det ikke går efter hensigten. Det er derfor din vigtigste opgave at tage fat i mig, så jeg kan hjælpe dig videre, og det er grundlæggende dit ansvar.


Obligatorisk ansvarsfraskrivelse

Hverken et online- eller personligt forløb med mig kan stå i stedet for, ej heller erstatte, at opsøge egen læge. Forløbet er udelukkende rådgivende og støttende i forhold til den ordinære behandling. Opsøg derfor læge, fysioterapeut eller anden faglige relevant hjælp, hvis du har bekymringer for dit helbred.

Er du bekymret for dit helbred, bør du altid opsøge læge, før du indleder behandling.

På grund af ændringer i den lægefaglige viden, manglende konsensus blandt faglige autoriteter, specielle forhold i den individuelle konsultation og menneskelige fejl kan det ikke garanteres, at alle oplysninger er korrekte og fuldstændige i alle henseender.


Obligatorisk tekst omkring kosttilskud:

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst.


Sociale medioer vs. virkeligheden - kosttilskudsanbefalinger

Omtaler på kosttilskud på social medier kan ikke tages som anbefalinger, men kun som omtaler af tilskudene. Du bør ikke gå over sundhedsstyrrelsensanbefaling af tilskud, medmindre der ligger test og personlig rådgivning bag.


Kontakt

Grenåvej 700

8541 Skødstrup


CVR: 35753923

Gode tips og råd om PCOS

Cirka hver 14. dag udsender jeg gode råd og tips og trick til dig som kæmper med PCOS og fertilitetsproblemer.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id quam harum ducimus cupiditate similique quisquam et deserunt, recusandae.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id quam harum ducimus cupiditate similique quisquam et deserunt, recusandae.