DNA Grow Baby

Hvis jeg skulle vælge en yndlingstest, så er det DNA Grow Baby.

Jeg bruger DNA Grow Baby til at optimere fertilitet hos kvinder der ønsker en naturlig graviditet og kvinder i fertilitetsbehandling for at optimere vilkårene for en succesfuld graviditet og får en lækker baby.


Testen er udvikle til at se på styrker og svagheder i forhold til alle aspekter af fertilitet. Fra at blive gravid, holde på en graviditet og få en sund og rask baby.


Testen er relevant for mange, og en af dem jeg næsten altid kan tilbyde. Den laves nemt ved et prik i fingeren.


Ud fra testen laver jeg en individuelt plan til du gravid er og til under graviditet.


En DNA test kan ikke bruges til at se på præcis hvad niveauer at vitaminer og mineraler er lige nu.
Men den kan bruges at se fokusområder og områder hvor man med fordel kan sætte ind når man optimere.

I Grow Baby-testen er især panelet omkring methylering noget, jeg altid ser på.


Methylering lyder nørdet, og det er det også. Methylering er en biokemisk proces, der er afgørende for at skabe muskelenergi, celledeling, tænde og slukke DNA samt ægløsning og cyklus.

Forestil dig en vandmølle, der skaber energi. Hvis der ikke er vand, kan hjulet ikke løbe rundt. Er der kun lidt vand, kan det kun løbe langsomt rundt.


I dette tilfælde er vandmøllen afhængig af, at flere andre vandmøller tilfører vand til vandløbet. Hver gang en af disse "sidevandmøller" ikke fungerer optimalt, påvirker det den store vandmølle.


Sådan kan du se på methylering. Det er mange forskellige processer, der skal virke optimalt sammen, og selv små svagheder kan potentielt have store konsekvenser, især for fertilitet men også cyklus og energidannelse i kroppen generelt.

En anden ting, jeg altid ser på i testen, er glutathion. Glutathion er en antioxidant, som kroppen selv danner.


Men nogle har svagheder omkring dannelse og brugen af glutathion, og det kan have stor betydning.


Glutathion bruges til mange ting, heriblandt glutathionkonjugering.


Det betyder helt kort sagt, at glutathion bruges til at pakke ting, kroppen er færdig med, ud. Det kan have mange forskellige konsekvenser, når glutathionkonjugering ikke fungerer - ikke mindst for graviditet, at holde på en graviditet og fertiliteten.


Testen ser på over 20 DNA-SNP'er (pladser/områder/elementer), blandt meget andet på forskellige inflammationsprocesser, på tendenser for insulinresistens, på melatonin- og progesteronreceptorernes svagheder og meget mere, der alle har kæmpe betydning for fertilitet, graviditet og babyen i sidste ende.


Men det her mikro glimt ind i DNA growbaby håber jeg du kan se hvorfor er en en af mine yndlingstest.


Kærligst Marlene

Kontakt

Grenåvej 700

8541 Skødstrup


CVR: 35753923

Gode tips og råd om PCOS

Cirka hver 14. dag udsender jeg gode råd og tips og trick til dig som kæmper med PCOS og fertilitetsproblemer.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id quam harum ducimus cupiditate similique quisquam et deserunt, recusandae.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id quam harum ducimus cupiditate similique quisquam et deserunt, recusandae.