Priser

Jeg tilbyder ikke standardløsninger, da hvert forløb er unikt og tilrettelægges individuelt baseret på dine behov. Den samlede investering i et forløb vil derfor variere.


Alle forløb planlægges ud fra, hvad jeg vurderer, er nødvendigt for at hjælpe dig bedst muligt. Du er velkommen til at have dine egne idéer om, hvad der skal fokuseres på, men den afklarende samtale er designet til at skabe et overblik over din situation og til at vurdere, hvad der fagligt set er nødvendigt for at nå dine mål.


Prisen på et forløb varierer, da de nødvendige tests og deres timing altid er individuelle. Der er ingen "standardpakke" for laboratorietests eller forløb hos mig. Alt rådgivning er testbaseret og individuelt tilpasset.


Du kan se priserne på de forskellige tests her (pris til laboratoriet: 1.495-3.995 kr. per test).


Hvis jeg kan hjælpe dig med mindre omfattende forløb, tilbyder jeg selvfølgelig dette. Jeg tilbyder aldrig mere eller mindre end det, jeg vurderer er nødvendigt.


Min erfaring viser, at mange forsøger at spare på hjælp eller tests på grund af prisen, hvilket ofte resulterer i langsommere eller ufuldstændige resultater.


Det er hverken det, jeg ønsker, eller det, mine klienter egentlig vil. Derfor er jeg meget selektiv med, hvem jeg tager ind, og hvordan jeg hjælper mine klienter, så vi sammen kan opnå de bedste resultater.


Mit mål er at hjælpe dig med at nå dine ønsker, og min vurdering er baseret på, hvad der skal til for at komme derhen – hverken mere eller mindre.


Konsultationspriser

Gratis afklarende samtale.

Her starter vores samarbejde.

Priser fra 3500 kr (eksl testpris)

Afhænger af antal test

Ekstra pris for analyse af: Metabolomix, OAT eller Organix


Pris 1800 kr


Pris 2500 kr

Sådan starter vores samarbejde

Vil du vide om jeg kan hjælpe lige præcis dig, med dine problemer?


Jeg vil anbefale at du booker en afklarende samtale. Ved en afklarende samtale dykker vi ned i dine problemer og hvad det bedste næste step for dig er – hvis jeg kan hjælpe dig, fortæller jeg dig hvordan.


Book en afklarende samtale, så finder vi sammen ud af hvordan jeg kan hjælpe dig:

Du booker en afklarende samtale lige her.


En afklarende samtale er uforpligtende og gratis og tager cirka 30 min

Send mig en mail på hej@marlenedencker.dk ved spørgsmål.

Kontakt

Grenåvej 700

8541 Skødstrup


CVR: 35753923

Gode tips og råd om PCOS

Cirka hver 14. dag udsender jeg gode råd og tips og trick til dig som kæmper med PCOS og fertilitetsproblemer.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id quam harum ducimus cupiditate similique quisquam et deserunt, recusandae.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id quam harum ducimus cupiditate similique quisquam et deserunt, recusandae.