Tilgang

Det der er vigtigst for mig, er at alle forløb er individuelle og bygger på data samt at behandlingen bygger på evidensbaserede interventioner.


Lad mig komme med et eksempel.


Hvis du har en kvinde med PMS, så kan årsagen være mange, men for at give nogle eksempler:

Det kan være nedbrydningen af østrogener prioritere en bestemt metabolit kalder 4-hydroxy østrogen. Når man nedbryder østrogen denne vej giver det typisk mange PMS symptomer. Dette kan testes med en hormontest.


Det kan være mangel på jod eller B6. Men det kan ske du ikke kan omdanne B6 i kroppen og skal have en særlig form, og giver man jod uden der er påvist mangel kan symptomerne blive værre.

Det kan også være du genetisk har problemer med COMT enzymet og funktionen er hæmmet. Dette giver samme symptomer men skal løses på anden vis.


Det kan også skyldes manglende ægløsning, så forholdet mellem progesteron og østrogen er skæv. Og det kan være utrolig mange andre ting.


Derfor er det vigtigt for mig ikke at behandle alle symptomer ens, da årsagen kan være meget forskelligt.


Derfor er det vigtigste i min tilgang at alle behandles individuelt, der er ikke nogen onlinekurser eller quickfikses der kan løse problemerne hos alle.


For at finde ud af hvad årsagen er, snakker jeg altid med mine kommende klienter først og sporer mig ind på hvilke data vi har brug for, for at lave den rette plan. Og her kommer individuelle funktionelle test på banen.

Anden data kan være temperaturmåling, blodprøver fra lægen eller andet.


Tilgangen kaldes "functional medicin" og bygger på evidensbaseret (forskningsbaseret) viden, men i en grad der ligger udover det i konventionelle sundhedsvæsen. Både test og brugen af data og handle mulighederne er derfor helt anderledes end i det koventionelle sundhedsvæsen, men samtidig er behandlingen hverken medicin eller alternativ behandling - men netop komplementær behandling.


Hvordan behandles problemerne så?

Det vi gør ved problemer varierer alt efter hvad der ligger bag, men typisk indeholder en behandlingsplan relevant fødevarer, kostforslag, livsstilanbefalinger og ikke mindst kosttilskud. Når vi snakker kosttilskud er det ikke en multivtamin fra apoteket, men tilskud og doser der påvirker specifik det vi ser i dine data.


Det andet vigtige i behandlingen, er at vi følger op og justere.

Dem der for de bedste resultater er dem der bliver fulgt og hjulpet løbende. Og det er det jeg oplever rykker mine klienter bedst.


Når jeg har hjulpet kvinder med PCOS med få cyklus tilbage og blive gravide, så er den primære årsag 90 procent har fået deres cyklus tilbage og 70 procent der ønskede graviditet blev gravid inden for 6 måneder, at der er fulgt op og justeret og at de har været klar til at undersøge årsagen bag og handle på de svar vi fik.*

Hvordan får du min hjælp

Hvis du vil høre om jeg kan hjælpe dig? Så starter det altid med en samtale.
Alle forløb er individuelle.

Samtalen er for at jeg vurdere hvad der er det rigtige for dig, for at du kommer derhen hvor du gerne vil, og for at du kan hører om hvad min tilgang til dine symptomer vil være.

Du booker en afklarende samtale her

Hyppig brugte test

DUTCH plus - hormontest

En udvidet hormontest der ser på alle elementer omkring hormonniveauer og nedbrydningen af hormonerne.

Læs mere her:

GrowBaby DNA test

En DNA test direkte udviklet til at optimere alle aspekter omkring fertilitet.

Viser alt fra svagheder til styrker.

Læs mere her:

Afførringsprøve - GI 360

Denne afførringsprøve viser både tarmflora, patogenebakterier, vira, parasitter, fordøjelsesenzymer og meget mere.

Læs mere her:

Mycotoxin test

Skimmel kan spille ind på alt fra fertilitet, træthed og vægttab og cyklus.

Denne test er et eksempel på en test for at finde en rodårsag.

Læs mere her:

Kontakt

Grenåvej 700

8541 Skødstrup


CVR: 35753923

Gode tips og råd om PCOS

Cirka hver 14. dag udsender jeg gode råd og tips og trick til dig som kæmper med PCOS og fertilitetsproblemer.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id quam harum ducimus cupiditate similique quisquam et deserunt, recusandae.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id quam harum ducimus cupiditate similique quisquam et deserunt, recusandae.